تاریخ انتشار : یکشنبه 14 خرداد 1402 - 1:38
25 بازدید
کد خبر : 208031

بیش از ۵ هزار فرآورده از واحدهای تولیدی استان بررسی و پایش شد

بیش از ۵ هزار فرآورده از واحدهای تولیدی استان بررسی و پایش شد

به گزارش ایلنا، وحید والی‌زاده مرادی روز سه شنبه – نهم خرداد – در جمع خبرنگران با اشاره بر اینکه رصد کم‌فروشی و نظارت بر آن، از مهم‌ترین اولویت‌های کاری در دوره تحولی این سازمان است، در خصوص اجرای طرح تشریح کرد: از ابتدای سال تا کنون، ۵۱۳۳ فرآورده از نمونه‌های خریداری شده سطح بازار

بیش از 5 هزار فرآورده از واحدهای تولیدی استان بررسی و پایش شد

به گزارش ایلنا، وحید والی‌زاده مرادی روز سه شنبه – نهم خرداد – در جمع خبرنگران با اشاره بر اینکه رصد کم‌فروشی و نظارت بر آن، از مهم‌ترین اولویت‌های کاری در دوره تحولی این سازمان است، در خصوص اجرای طرح تشریح کرد: از ابتدای سال تا کنون، ۵۱۳۳ فرآورده از نمونه‌های خریداری شده سطح بازار و فرآورده‌های واحدهای تولیدی استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت.

مدیرکل استاندارد لرستان خاطر نشان کرد: برای اجرای هر چه شایسته‌تر این طرح، کارگروه ستاد پایش کمیت، برای کنترل و نظارت بر کم‌فروشی محصولات در اداره‌کل استاندارد استان تشکیل و جلسات آن به صورت منظم برگزار می‌شود.

منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.